top of page

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

UW ZONNEPANELEN IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

Installatie dag

Schouwing

Besparingsplan

Projectontwerp

Offerte aanvragen zonnepanelen
Installatiewerkzaamheden
Advies over zonne-energie
Ontwerp zonnepaneel

Graag ontvangen wij van u enkele foto’s van het dak en een foto van de meterkast. Aan de hand van de informatie over uw woning kunnen wij een systeem ontwerpen dat aan uw behoeften voldoet en zal zorgen voor een maximale besparing op de energierekening. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kern van ons ontwerpproces.

STAP 1: HET ONTWERP VAN UW SYSTEEM

STAP 2: BESPARINGSPLAN

U zult een besparingsplan ontvangen dat op maat gemaakt is voor

uw woning en past bij uw energiebehoeften. In het voorstel zal het volgende aan bod komen: een analyse van uw woning, een legplan, de productspecificaties en een uitgebreide berekening van de opbrengsten gedurende de levensduur van het systeem.

STAP 3: TECHNISCHE SCHOUWING

Onze installateurs werken zeer nauwkeurig. Ter controle of alles klopt zoals het beschreven staat in het besparingsplan, zal er een technische schouwing plaatsvinden. Hier wordt gekeken naar waar de omvormer komt te hangen, hoe de kabelroute komt te liggen en of er nog aanpassingen in de meterkast gedaan moeten worden.

Uw zonnepanelen zullen doorgaans binnen één dag geïnstalleerd worden door vakkundige installateurs. Wanneer de installatie is voltooid, zullen we het systeem met u doornemen en laten we u zien hoe u de zonnepanelen kunt uitlezen op uw telefoon of computer. Vanaf dat moment kunt u genieten van uw eigen duurzame energie!

STAP 4: INSTALLATIE IN ÉÉN DAG
DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek hoe gemakkelijk het is om geld te besparen en het milieu te helpen door op zonne-energie over te gaan.

bottom of page