top of page

CASHBACK ACTIE

ONTVANG €100 PER AANGEBRACHTE KLANT

VOOR ELKE AANGEBRACHTE KLANT STEEKT U €100 IN UW ZAK!

Help uw vrienden en familie om geld te besparen op hun energierekening, het milieu te verbeteren en de waarde van hun huis te verhogen door over te stappen op zonne-energie.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze klanten controle krijgen over hun elektriciteitskosten en schone energie kunnen gaan genereren tegen een betaalbare prijs. Wij zijn toegewijd aan het helpen van klanten om het milieu te verbeteren en om vrijheid van fossiele brandstoffen te realiseren.

Om u de mogelijkheid te bieden hieraan bij te dragen, hebben we momenteel een cashback actie lopen. Breng een buur, vriend, familielid of kennis aan en ontvang €100 cashback per aangebrachte klant waarbij een Solarville installatie is voltooid. In totaal kunt u tot €500 euro cashback ontvangen op uw aankoop!

BEL 0492-236 006 OM EEN VRIEND OF FAMILIELID TE VERWIJZEN

€100

CASHBACK

ALGEMENE VOORWAARDEN: CASHBACK ACTIE

De Cashback actie wordt aangeboden door Solarville en biedt bestaande klanten de mogelijkheid om familie, vrienden en buren naar Solarville te verwijzen en hier een vergoeding voor te ontvangen.

Details: Solarville zal €100 cashback toekennen aan de verwijzer die een nieuwe klant doorverwijst. De geldbeloning wordt binnen dertig (30) dagen na installatie van het nieuwe zonnepanelensysteem aan de verwijzer uitgekeerd, op voorwaarde dat Solarville de volledige betaling voor het nieuwe zonnepanelensysteem heeft ontvangen.

Definitie van een verwijzer: Om in aanmerking te komen als "verwijzer", moet u een Solarville-klant zijn die in het bezit is van een zonnesysteem dat is verkocht en/of geïnstalleerd Solarville.

Definitie van een nieuwe klant: een "nieuwe klant" betekent een persoon die: (1) momenteel geen Solarville-klant is en nooit is geweest; (2) niet al geregistreerd of anderszins bekend is als een Solarville-lead of -contact; en (3) het systeem bij ons afneemt, laat installeren en betaalt voor het systeem op het moment dat deze actie nog actief is.

Hoe u zich registreert voor de cashback actie: registratie voor de actie kan rechtstreeks bij Solarville worden gemaakt door: (1) uw verwijzingen in te dienen via het formulier op www.solarville.nl/cashback (de 'verwijzingswebsite'); (2) e-mailen van uw verwijzing naar info@solarville.nl; of (3) bellen 0492-236 006. Ongeacht hoe de verwijzing is ingediend, kan een in aanmerking komende nieuwe klant niet door meer dan één verwijzer worden doorverwezen, alleen de eerste verwijzing die Solarville heeft ontvangen, heeft recht op de vergoeding. Verwijzingen worden als actief beschouwd gedurende twee jaar.

Deelname: door deel te nemen aan de cashback actie, gaat u ermee akkoord dat u deze regels hebt gelezen en begrepen en geen fraude of bedrog hebt gepleegd bij deelname aan de actie. Solarville behoudt zich het recht voor om elke verwijzer te diskwalificeren die volgens Solarville een van deze regels heeft overtreden. Solarville behoudt zich ook het recht voor om de cashback actie op elk gewenst moment te wijzigen, op te schorten of te annuleren door de wijziging op de verwijzingswebsite te plaatsen.

bottom of page