top of page

BUURTACTIE BRANDEVOORT

UW ZONNEPANELEN IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

Installatie dag

Besparingsplan

Projectontwerp

Vrijblijvend advies

Offerte zonnepanelen Brandevoort
Vrijblijvend advies Brandevoort
Vakkundige installatie Bradevoort
Ontwerp zonnepanelen Brandevoort

Uw persoonlijke adviseur beoordeelt het unieke profiel van uw woning, voorziet u van informatie over de werking van zonnepanelen in het algemeen en helpt u te begrijpen hoe u het comfort van uw huis kunt verhogen en tegelijkertijd geld kunt besparen. Samen met u bekijken we wat de beste systeemopties zijn voor uw woning.

STAP 1: VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

STAP 2: HET ONTWERP VAN UW SYSTEEM

Iedere woning is uniek. Aan de hand van het adviesgesprek en het opstellen van een profiel van uw woning, kunnen wij op kantoor een systeem ontwerpen dat aan uw behoeften voldoet en zal zorgen voor een maximale besparing op de energierekening. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kern van ons ontwerpproces.

STAP 3: BESPARINGSPLAN

U zult een besparingsplan ontvangen dat op maat gemaakt is voor uw woning en past bij uw energiebehoeften. In het voorstel zal het volgende aan bod komen: een analyse van uw woning, een legplan, de productspecificaties, het prijsvoordeel van de buurtactie en een uitgebreide berekening van de opbrengsten gedurende de levensduur van het zonnesysteem.

Uw zonnepanelen zullen doorgaans binnen één dag geïnstalleerd worden door vakkundige installateurs. Wanneer de installatie is voltooid, zullen we het systeem met u doornemen en laten we u zien hoe u de zonnepanelen kunt uitlezen op uw telefoon of computer. Vanaf dat moment kunt u genieten van uw eigen duurzame energie!

STAP 4: INSTALLATIE IN ÉÉN DAG

AANMELDEN VOOR DE BUURTACTIE

Met de buurtactie gaan wij Brandevoort verduurzamen. Door deel te nemen krijgt u geheel vrijblijvend een voordelig aanbod met hoogwaardige zonnepanelen en goede garantievoorwaarden. Met de inwoners van uw wijk gaan wij een collectief vormen, waardoor u extra prijsvoordeel heeft op uw zonnepanelen.

bottom of page