top of page
easee-laadpaal-review.jpg

LAADPAAL HELMOND

Bent u opzoek naar een laadpaal voor thuis of op kantoor in de regio Helmond? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Installatie

Systeemontwerp

Laadbeurt

Zorgeloos rijden

Installatiewerkzaamheden
Ontwerp zonnepaneel
vermogen blauw.png
icon auto.png

STAP 1: HET ONTWERP VAN UW SYSTEEM

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid centraal in het ontwerpproces van uw laadpaalsysteem. We ontvangen graag foto’s van de locatie van de laadpaal en uw meterkast om een op maat gemaakt installatieplan te ontwikkelen. Ons persoonlijke advies stemmen we af op uw specifieke situatie en wensen. De keuze voor de juiste laadpaal hangt af van uw gewenste functionaliteiten, laadcapaciteit en eventuele toekomstige aanpassingen aan uw woning.

STAP 2: INSTALLATIE IN ÉÉN HALVE DAG

Onze gecertificeerde monteurs staan garant voor een vlotte en efficiënte installatie van uw laadpaal. Binnen enkele weken kunt u al genieten van het gemak en de voordelen van uw eigen laadstation. U kunt erop vertrouwen dat onze installateurs hoogwaardige installaties leveren en veiligheid vooropstellen.

 

Tijdens de installatie zorgen we ervoor dat alles volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd. Onze monteurs zijn vakkundig en verzorgen niet alleen de laadpaal zelf, maar ook eventuele aanpassingen aan de groepenkast. Na de installatie testen we het systeem grondig om te garanderen dat alles perfect functioneert.

STAP 3: UW EERSTE LAADBEURT

Onze installateurs zorgen niet alleen voor een professionele installatie, maar voorzien u ook van een grondige uitleg over het gebruik en onderhoud van uw laadpaal. Voordat we vertrekken, controleren we samen de installatie, nemen we de laadpaalfuncties door en leggen we uit hoe u de laadpaal  en de bijbehorende app bedient.

 

En nu is het tijd voor uw eerste laadbeurt! Sluit uw auto aan en geniet van het gemak van uw eigen laadstation.

STAP 4: ZORGELOOS RIJDEN

U kunt nu zorgeloos genieten en bent klaar voor de toekomst van elektrisch rijden. Ook na de installatie blijven wij natuurlijk betrokken. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen.

AANMELDEN OFFERTE LAADPAAL

Vraag vrijblijvend een offerte aan en geniet snel van het gemak en de voordelen van uw eigen laadstation.

THE POWER OF THE SUN AT YOUR HOME

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Vraag geheel kosteloos een offerte of een vrijblijvend adviesgesprek aan, en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn!

bottom of page