top of page
 • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
  Elk dak is uniek. Sommige daken zijn dan ook meer geschikt voor zonnepanelen dan andere. Het belangrijkste om rekening mee te houden is de hoeveelheid zonlicht op uw dak. Een dak dat gericht staat op het zuiden is het meest ideaal, echter is een ligging op het oosten of westen ook mogelijk voor een degelijk rendement. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te bekijken of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.
 • Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
  Het aantal zonnepanelen dat nodig is, is voor ieder huishouden anders en is afhankelijk van verschillende factoren. De hoeveelheid zonnepanelen is onder andere afhankelijk van uw stroomverbruik, de zoninstraling in uw woonplaats, de hellingshoek van uw dak en de ligging van uw dak ten opzichte van het zuiden. Een gemiddeld systeem genereert 5 kilowatt per dag, maar uw huis heeft mogelijk meer of minder nodig. We zullen dit samen met u in meer detail bespreken tijdens het gratis adviesgesprek en uit gaan zoeken hoeveel stroom een ​​zonnesysteem moet produceren om uw huis van stroom te voorzien.
 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen?
  Tegenwoordig zijn er helaas geen landelijke subsidies meer te verkrijgen op zonnepanelen. Dit heeft onder andere te maken met dat zonnepanelen momenteel ook een zeer interessante investering zijn zonder subsidies. Ondanks dat er geen landelijke subsidies meer verkrijgbaar is de investering in zonnepanelen nog steeds interessant. Daarbij betaald u ook geen BTW over deze investering. Sinds januari 2023 is het BTW-tarief op zonnepanelen voor uw woning namelijk 0%.
 • Wat is het werkgebied van Solarville?
  Solarville is gevestigd in Helmond. Echter betekend dit natuurlijk niet dat wij alleen adviseren en zonnepanelen installeren in Helmond. Wij komen graag langs bij uw woning in Brabant. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij het belangrijk vinden dat wij onze klanten kunnen voorzien van een persoonlijke en bovenal snelle service.

3 cups

Blueberries

3 cups

Flour

2 tsp.

Cinnamon

1 cup

Sugar

2 tsp.

Oil

2 tbsp.

Salt

1½ cups

Butter

bottom of page